Jdi na obsah Jdi na menu

21.kapitola - MT

25. 4. 2011

 


Vypadalo to, že dnes bude hezky. V to taky většina lidí doufala. Byl pátek a většina studentů ještě prospávala ve svých teplých postelích. Našlo se ale pár jedinců, kteří byli ochotni vstát i teď, v sedm hodin ráno. Vyučování totiž odpadlo a byl mimořádný výlet do Prasinek. Mezi ty jedince patřila například mladá rusovláska, která nervózně pobíhala po dívčí ložnici.

Co si mám sakra vzít na sebe? A...jak to bude probíhat, jak to myslel, s tím, že pokud budu chtít tak to bude rande? Budu se mu alespoň líbit...?! Ginny se zrovna prohlížela v zrcadle. Hlavou jí vířili všechny možné myšlenky ohledně dneška a ohledně Nicka. Domluvili se, že se sejdou ve společence. Nick se jí líbil. A to hodně. Nejen líbil, a moc dobře to věděla. Zatím si to ale nechala pro sebe. Nakonec se rozhodla pro zelenohnědé triko a úzké džíny. Musela uznat, že jí to sluší. Tak a teď už jenom počkat až bude deset hodin.


Nick vstal asi v osm hodin a narozdíl od Ginny se tolik nenervoval. Jistě, moc se těšil ale nijak to nehrotil. Přece má být sám sebou, no ne? V klidu si zašel na snídani a potom, když zjistil, že je už půl desáté se vydal zpátky do své ložnice. Ron s Hermionou se už vypařili, samozřejmě si všiml, že se k sobě nějak podezřele mají, a byl za to rád. Takže oni šli do Prasinek už dřív. Nick si oblékl džíny a triko, a na to svojí oblíbenou mikinu. Přejel hřebenem vlasy a sešel do společenské místnosti. Ginny přišla za chvilku. Moc jí to slušelo.

,, Ahoj Ginn." usmál se na ni.

,, Ahoj" špitla ona.

,, Moc ti to sluší. Půjdeme?"

,, Díky,jasně kam zajdeme nejdříve?" Celou cestu si povídali a nervozita zcela vyprchala.

Zašli skoro všude. Nakonec to skončilo u chroptící chýše.

,, Hele Ginn, víš...totiž.." Ginny si všimla jeho rozpaků a pousmála se. Tak trochu tušila , co by jí asi v takové situaci říct. Upřeně se na něho podívala.

,, Ano?" Nejspíš ho to nijak neuklidnilo.

,, Chtěl jsem ti jenom říct, že ... víš už dlouho se mi líbíš a já.." koktal. Ginny to už nevydržela a začala se smát. Bylo to nakažlivé a Nick se po chvíli začal taky smát. Když je to trochu přešlo, tak se náhle zašeptal:

,,, Vlastně k tobě cítím mnohem víc." Ginny se ohromeně podívala na kluka před sebou.

,, Já...já taky." přiznala pravdu a zrudla. Teď pro změnu překvapeně vytřeštil oči Nick.

,, vážně?"

,, jo...vždycky jsem k tobě cítila více, a i když už nevypadáš jako Harry Potter mám tě moc ráda. Není to jen o vzhledu."

,, Páni, teda, já nevím co říct. "

,, Tak nic neříkej...." poradila mu s úsměvem Ginny, nahla se nad něho a zlehka ho políbila. Nick byl překvapený, tedy ne že by mu to vadilo, spíše byl rád... Co rád! On skákal radostí. Ginny se od něj rozpačitě odtáhla a zčervenala o další stupeň. On se na ní zářivě usmál  a tentokrát to byl on, kdo udělal první krok a udělal to samé co před chvílí ona. Když polibek po druhé skončil, vysypal ze sebe to, co mu už delší dobu leželo na srdci.

,, Napadlo mě, jestli by jsi...jestli by jsi se mnou nechtěla chodit..Ginn." podíval se jí do očí.,, Samozřejmě tě nebudu nijak nutit.." dodal rychle. Ginny chvíli vstřebávala co řekl a pár sekund později se rozzářila jako sluníčko a vrhla se mu kolem krku. Oba se šťastně pomalu, ruku v ruce, vraceli do Bradavic...

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář