Jdi na obsah Jdi na menu

17.kapitola - TASM

25. 4. 2011

 


Když Harry dorazil do své nové třídy, všiml si, že tam jsou všichni už kamarádi a baví se spolu. Když už si říkal, že tu bude navíc, tak na něj jeden z chlapců zavolal.

,, Nechceš si sednout se mnou?"

,, Tak jo.." pokrčil rameny harry a vydal se do zadní lavice.

,, Jmenuju se Jack, a ty?" vyzvídal jeho spolužák.

,, Jsem Harry." podali si ruce, a povídali si, než zazvonilo. Poté do třídy vstoupila hnědovlasá žena s usměvavou tváří. Všichni si posedali po dvojičkách, a ona promluvila.

,, Zdravím Vás v novém krásném dni. Jmenuji se Jennifer Scoorletová, v hodinách mi budete říkat, paní profesorko. Budu vás učit zásady slušného chování. Doufám, že si budeme rozumět. tak to by bylo pro začátek vše, a můžeme začít....

Celá hodina byla složená z teorie. Alespoň prozatím. Harry hned zamířil do druhé budovy, kde už na ně čekala další profesorka.

,, Posaďte se. Když dřív začneme, dřív skončíme. Jsem profesorka Bulderová, zástupkyně ředitelky. Budeme se setkávat v hodinách společenského chování a španělštiny. Dnes si povíme něco o lidech ve společnosti...." Harry se domluvil s Jackem, že spolu budou sedět v každé hodině. Na stolování je učila profesorka Vektorová, na americkou angličtinu je měla paní Sandersová. Právě vycházeli z jídelny a chystali se na poslední předmět tohoto dne. tanec.

Vešli do budovy, kde měl být taneční sál. stála tam mladá žena s blonďatými vlasy, stáhlými gumičkou. Na sobě měla modré šaty po kolena a usmívala se na ně. Všichni se postavili ke zdi a čekali, až nová profesorka něco řekne.

,, Tak, to je dobře, že už jste tu. Jmenuji se Cristine Donovenová, a budu vás učit, jak základní, tak i těžší tance. Nebudou to úplně moderní tance, jao hip hop a tak, ale budou se Vám zajisté hodit. Moderní tance Vád bude učit slečna Hertenesová. Dnes začneme s Valčíkem. Každý z Vás bude tancovat se mnou a za úkol si bude procvičovat tanec s nějakou dívkou, Vašeho věku. Za měsíc bude první ples. Každý měsíc, se zde bude konat ples, a vy budete absolvovat tři plesy na naší škole. To by si tak bylo všechno, tak začneme." zazubila se na ně. Harry byl docela klidný. Valčík docela uměl a bylo to jednoduché. Jackovi to naopak nešlo, ale snažil se. Když odešli, požádal harry Kat, jestli by s ním necvičila tance, a nešla s ním na ples. Ta jen nadšeně přikývla.


Den plesu na škole:


Tak, Harry, si připravený?" ozvalo se z koupelny.

,,Jo.. jasně že jsem." protočil oči Harry a čekal na svou taneční partnerku, která jak se zdálo, nehodlala vyjít dřív než za slabou půlhodinku. Harry si vytáhl knihu a začetl se. Nebyla nijak moc přitažlivá. Popravdě ho ani trochu nebavila. Tím, že ji dostali za úkol přečíst, mu profesorka naprosto znemožnila jinak dobrý den. kniha se mu už tak zprotivila, že ji celou přečetl, aby měl klid. Ale když ji potom zavřel, a vydal se do koupelny, znenadání se objevila na umyvadle. Po třech dnech mu došlo, že asi neměl vynechávat stránky...Teď ji nosil, aby zabil trochu času, což se bu teď hodilo.

Když Kat vyšla z koupelny, mohl na ní Harry oči nechat. Měla krásné červené šaty,( jak se domluvili), stejně červené boty na malých podpatcích, červenou čelenku a vlasy rozpuštěné. Na krku měla řetízek od Harryho, na kterém bylo K+H, které vyobrazovalo ji a Harryho. Jednou jí totiž Harry pozval na rande a ona neodmítla a začali spolu chodit. Stejný měl i Harry.

,,Moc ti to sluší, Kat." sjížděl očima po Kat, Harry.

,, Dík...Tobě taky.." zrudla Kat až se Harry, musel usmát. Byla to pravda, Harrymu to vážně slušelo...Měl Na sobě černé kalhoty, a červenou košili s krátkým rukávem. Kat z něho byla vedle.

,, Tak půjdeme?" zeptala se.

,, Jistě.." řekl Harry a vzal jí za ruku.

Ples probíhal skvěle, tancovaly se různé tance. skončil brzo, takže se studenti domluvili, že půjdou do klubu, do města, které bylo za lesem. Mezi nimi i Kat, Harry a Jack, pochopitelně. Když slavili nějaký úspěch, vždycky tam šli. Jack teď chodil s místní kráskou Elisabeth, a ostatní šli taky po dvojicích. V klubu se tančily jen moderní tance, a byl tam i alkohol, takže se mohli opít.

Když se vraceli do školy, byli úplně na mol. Nemluvě o tom, že bylo půl čtvrté ráno. Kat usnula s Harrym v posteli a oba v oblečení. Tak na tom ovšem byli všichni, co byli v klubu. Jako vždycky...

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář