Jdi na obsah Jdi na menu

9.kapitola - TASM

25. 4. 2011

 


Harry byl právě po obědě a rozhodl se, že půjde do knihovny. Našel tam hromady knih, které ho zaujaly. Nejvíce ho však zaujala četba o zvěromagii a nitrozpytu. Než se nadál, byly dvě hodiny pryč a on se vydal dolů do pokoje, kde se měl sejít s Failonem a Taurionem. Chvilku tam ještě čekal, než se objevili.

,, Tak co, Harry ? Jak se ti líbí tvůj rozvrh?" zaptal se pobaveně Failon.

,, zbláznili jste se ? Jak mám takový rozvrh proboha stíhat, učit se na to a zároveň i všechno ostatní..." vyjel na ně Harry.

,, No tak, uklidni se.. bude to jednoduché. V učivu budeme postupovat velice pomalu, a když ti něco půjde rychle, nebo až nezvykle dobře, pustíme tě dřív, nebo začneme rovnou  s další hodinou. Souhlas?" uklidňoval ho Taurion.

,, Tak jo, to by šlo." uznal Harry.

,, Když přijdeme na něco, co by ses chtěl naučit, nebo co by bylo nezbytné, tak to budeme dělat v neděli, ve tvém volném čase dopoledne." dodal Failon.

,, No jo. Cože to máme dneska začít?" zeptal se Harry.

,, Teorii kouzel a magie." připomněl mu Taurion. Celou dobu mu vyprávěli o lehkých kouzlech, druzích magie, štítech a všem možném. Večer Harry usínal s úsměvem na tváři. Taurion a Failon dokázali všechno vysvětlit tak jednoduše, že to dokázal pochopit, i když byl ještě mladý. Koneckonců to byl jenom začátek. Vzpomínal na rodiče a sestru. Co asi dělají? Jeslipak si na mě taky vzpomenou než jdou spát? ptal se sám sebe. Věděl, že ho mají rádi, ale na sestře jim trochu více záleží. Byla to čarodějka. Harry se ušklíbl. Kdyby věděli, co teď dělám tak by je trefil šlak. Za chvíli usnul...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář