Jdi na obsah Jdi na menu

Prolog - TASM

25. 4. 2011

 

Jednou, v dávných dobách žili dva mocní mágové. Byli to bratři. Mágové byli lidé, kteří jsou tak mocní kouzelníci, že mají vrozené dary. Měli za úkol chránit zemi, a udržovat jí v rovnováze. Jeden z nich se jmenoval Taurion. Ten si vybral stranu zla. Druhý se jmenoval Failon a ten se staral o stranu dobra. Přesto se měli rádi jako bratr bratra.


Dlouhá léta se jim dařilo udržovat rovnováhu na zemi, než na ní přišel zlý černokněžník Valcar se svojí přítelkyní Morganou. Morgana před lety zabila spravedlivého a čestného Merlina a nyní stála proti Failonovi. Valcar proti Taurionovi. Chtěl je oba zabít a poté získat nadvládu nad zemí. Bratři byli o něco lepší než Morgana s Valcarem. Proto než začali bojovat, dali do svých přívěsků všechnu svou magickou moc. Přívěsky začarovali tak, aby si je mohl nasadit pouze jejich dědic. Ten dědic už sám později pozná, že není obyčejný, jak se o něm bude říkat. Že je to temný a světlý mág.


Taurion Valcara zabil, ale jeho bratra Morgana porazila. Nyní tu stáli dva proti sobě. Taurion a Morgana. Morgana vystřelila paprsek přivolávající smrt přesně v tuéž chvíli co on. Ani jedna kletba neminula svůj cíl a oba padli k zemi mrtví. Nikdo se už nedozvěděl kam  přívěšky zmizely. Až přijde správná doba, Taurion a Failon opět přijdou, aby vyučili nového ochránce rovnováhy. Temného a světlého mága...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář